Persoonlijkheidsonderzoek

Lieve allemaal,

ik was woensdag op weg naar de psycholoog, mijn tweede EMDR sessie (athans dat dacht ik). Het bleek dat ik die week in het team besproken was en dat ze hadden besproken dat cgt (cognitieve gedragstherapie) niet voldoende effectief was gebleken bij mij. EMDR zou goed kunnen werken maar eerst moet er een persoonlijkheidsonderzoek gedaan worden.

Zon onderzoek duurt best lang (2 a 3 afspraken). We hebben afgelopen woensdag een begin gemaakt en ik vond het behoorlijk zwaar. Ik moest antwoord geven als een gezonde Corita, die zonder OCD. Dat is zo lang geleden, dat koste me veel moeite. Ik werd er tijdens dat onderzoek weer op gewezen dat ik altijd goedkeuring zoek van de mensen om  me heen. De laatste tijd word ik daar zo veel mee geconfronteerd dat ik me er zorgen om ga maken. Ik wordt er vooral verdrietig van. Toch ben ik heel blij dat ik er nu eindelijk mee aan de slag kan. Dat het steeds terugkomt geeft aan dat ik er nu iets mee kan of iets mee moet.

Ik heb na woensdag hele leuke dagen gehad. Ik ben veel bij mijn vriend geweest en zijn familie en heb veel ondernomen. Nu ben ik alleen thuis en nu merk ik hoe pittig dat is. Alleen met mijn gedachten.

Toch is dat een uitdaging die ik aan wil gaan!

Morgen komt er weer iemand van de thuishulp, (dat woord klinkt nog steeds niet fijn) daar ga ik het mee bespreken.

Op naar een gezonde toekomst!

Liefs,


Corita

21 jaar leven met een angststoornis. Mijn verhaal.

Geef een reactie

Assign a menu in the Right Menu options.
%d bloggers liken dit: