Hoi allemaal! Ik lig bij te komen van mijn ochtend. Mijn super succesvolle ochtend. Dat had ik vanochtend niet gedacht…toen was ik misselijk van paniek.

Liefs Corita

07.00 uur: Ik had mijn wekker extra vroeg gezet. Om 11.00 uur moest ik op mn werk zijn, even babbelen over hoe het met me gaat. Ik was er al 9weken niet geweest en ik zag er tegenop. Meer nog zag ik er tegenop om mijn fiets te pakken en naar buiten te gaan. Dat had ik al heel lang niet meer gedurfd omdat mijn fiets vies was (in mijn hoofd). Ik was zenuwachtig en misselijk en was bang voor mijn reactie als ik in de middag weer thuis zou komen. Zou ik helemaal van slag raken? Ik zou helemaal alleen zijn en niemand die me zou kunnen helpen.

Ter voorbereiding moest ik van mezelf een was draaien (schone kleding voor de reis), mijn sleutels schoonmaken en de vaatwas aanzetten. Om 09.30 zou mn begeleider op de stoep staan. Ik was al moe voordat ik mijn bed uitkwam. Hoe ging ik dit allemaal voor elkaar krijgen..

Met hulp van mn begeleider heb ik doorgepakt en stapte ik op mijn fiets – 10 minuten fietsen. Eenmaal aangekomen kreeg ik een ontzettend warm onthaal! Ik had het niet beter kunnen wensen. Mijn collega’s namen de tijd voor me en daardoor voelde ik me welkom!

Toen ik thuis kwam had ik een redelijk ontspannen gevoel. Ik heb wel even gedouched..maar niet zo lang.Morgen pak ik de fiets weer. Wie weet binnenkort mijn mountainbike.

Nu ben ik alleen maar gelukkig. Ik hebwas mezelf overwonnen en ik ben weer een stapje dichter bij zelfstandigheid

Tot snel

Liefs 

 

Categorieën: Leven in angst

Corita

21 jaar leven met een angststoornis. Mijn verhaal.

2 reacties

Audrey · 31 januari 2018 op 21:39

Super goed dat je doorgezet hebt. Dikke knuffff xx

Corita · 31 januari 2018 op 21:43

Dankjewel Audrey! Vandaag weer, twee keer zelfs. Voelt fantastisch
Liefs

Geef een reactie

Assign a menu in the Right Menu options.
%d bloggers liken dit: