Hoi allemaal!

Ik ben ontzettend aan het genieten van een vakantie op de canarische eilanden. Aangezien ik thuis behoorlijk veel last heb van mijn ocd, had ik verwacht dat ik hier ook veel moeilijke momenten zou hebben. Wat had ik het mis zeg..ik ben hier sinds donderdag, maak super lange dagen waarin mijn vriend en ik van alles ondernemen en ik heb slechts 1 avond stress gehad. Overall ben ik aan het genieten van de mooie omgeving, de vriendelijke mensen, de zon en de rust.

Hoe dat komt? Zeg het maar. Misschien omdat ik niet de druk van alledag voel; koken, boodschappen doen, nadenken over werk etc. Misschien door de frisse lucht gecombineerd met zon en wind.Of toch omdat ik me vooraf had ingesteld op een fijn vakantie ipv een vakantie vol onrust?

Toen ik van huis vertrok was het wel even moeilijk, dat geef ik toe. De koffer pakken(genoeg schone kleren voor een heel weeshuis) en dan ook nog even de allereerste EMDR sessie op de dag voor vertrek. Optellen dat ik 3u snachts het bed uit moest en om 12.00 locale tijd aan was.

Genoeg kansen voor mijn ocd om zich op te dringen, maar dat is niet gebeurd! Ik hield het onder controle:)

Dagelijks slaap ik hier 2uurtjes aan het eind vd middag om even bij te tanken. Nog drie volle dagen te gaan.

Nog even genieten dus’

Tot snel! Liefs,

 

Categorieën: Leven in angst

Corita

21 jaar leven met een angststoornis. Mijn verhaal.

Geef een reactie

Assign a menu in the Right Menu options.
%d bloggers liken dit: